Tuotteet

Kaikki Solid Sound -tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, jolloin ne saavat eri työvaiheiden myötä oman persoonallisen identiteettinsä. Valmistusmateriaalina käytetään pääosin bambua ja mäntyä, joiden laatu tarkistetaan käsin ennen valmistusprosessia sekä sen aikana. Bambu on erittäin kovaa materiaalia (kovempaa kuin amerikkalainen tammi), joten bambu Solid Sound -kapuloiden päämateriaalina kestää käyttöä hyvin pitkään. Bambu on myös maailman nopeimmin kasvava kasvi, joten sen hakkuut rasittavat ympäristöä muita materiaaleja vähemmän. Ennen lopullista ilmettään kapulat käyvät läpi seitsemän eri valmistusvaihetta, jotta haluttu tasapaino sekä soitettavuus saavutetaan. Käsityö on kunnia-asiamme.

Hard Sound (23,90€)

Hard Sound -kapulat ovat Solid Soundin ensimmäinen malli, jossa lievä etupainoisuus sekä kapuloiden jäykkyys tekevät mm. nopeiden tempojen soittamisesta helppoa. Tuplalyöntien soittaminen perinteisillä riisitikuilla on monesti haaste, mutta Hard Sound tekee tästäkin nautinnon. Hard Sound -kapulat ovat hyvin kestävät, sillä ne on valmistettu bambusta ja niissä on pitkä muovisuojus, joka tarjoaa laajan otealueen ja tekee soittamisesta miellyttävän. Kapulan otealue on pyöreä kuten ”normaaleissa” kapuloissa. Mitat: pituus 405mm, leveys 15mm.

Medium Sound (23,90€)

Medium Sound -kapuloiden painopiste on hieman taaempana kuin Hard Sound -kapuloiden. Soundi on pehmeämpi ja pyöreämpi, minkä ansiosta kapula sopii hyvin myös kevyempään soittotyyliin. Vaikka Medium-mallissa on bambua näkyvillä enemmän kuin perinteisessä Hard Soundissa, ei kapulan kestävyys tästä kuitenkaan kärsi, vaan se kestää hyvin kovempaakin soittoa. Medium Sound on hyvä all-round-kapula. Kapulan otealue on pyöreä kuten ”normaaleissa” kapuloissa. Mitat: pituus 405mm, leveys 15mm.

 

 

stickssticks
Klikkaa kuvia isommiksi.

Solid Sound Logo
Handmade in Finland